Websites

Ongeacht uw branche,een indrukwekkende website is belangrijk in het huidige digitale tijdperk . Als u uw bedrijf naar een hoger niveau wilt tillen, heeft u een goede website nodig waarmee u meer klanten kunt aantrekken. Fluxmedia levert verbluffende, responsieve websites die zijn gemaakt met een achterliggende pragmatische filosofie.

Meer info
webshops

Om optevallen tussen de vloedgolf van online concurrenten en loyaliteit bij uw klanten op te bouwen heeft u een herkenbaar merk en een aantrekkelijke en gemakkelijk te gebruiken webshop nodig. Dit levert Fluxmedia voor het laagste tarief in Nederland.

Google optimalisatie

Aangezien Google hun algoritme meer dan 300 keer per jaar wijzigt, raden we u aan om Fluxmedia te raadplegen om uw SEO-campagne uit te voeren.

Programeren

Wij geloven in het creëren van hoogwaardige codes die u helpen uw doelen te bereiken.

logo&huisstuil

Een logo is uw eerste kennismaking met een potentiële klant en u weet wat ze zeggen over eerste indrukken. Daarom kan Fluxmedia uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Meer info
consultancy en concepting

Voor advies met betrekking tot uw online ambities heeft u met Fluxmedia de juiste partner aan uw zijde.

Internet marketing

Door online strategie te integreren met nieuwe technologieën, helpen wij klanten online succesvoller te zijn - leads genereren, betrokkenheid opbouwen en meer te verkopen.

Hosting & Onderhoud

De laadsnelheid en prestaties van uw site zijn nu belangrijker dan ooit - gebruikers zullen niet langer wachten op een langzaam ladende website. Naast gebruikerservaring kunnen slechte laadsnelheden de positie van uw website in zoekmachines negatief beïnvloeden. Bij Fluxmedia presteert uw website echt zoals het hoort.